Feest in Miro center

Feest in Miro center

Aan de Oostkant van Enschede is het winkelcentrum Miro Center te vinden. In dit deels overdekte winkelcentrum bevinden zich ruim 12 winkels met een uitgebreid en wisselend assortiment. Miro Center heeft een zeer grote gratis parkeerplaats. Alle winkels van Miro Center zijn ook elke laatste zondag van de maand geopend van 12:00 – 17:00 uur.

Op een van deze koopzondagen vond op 23 juni 2019 de smaakboulevard plaats. Elke winkel had verschillende kraampjes voor de deur met hun specialiteiten. Voor een klein bedrag waren er heerlijke lekkernijen te verkrijgen. Bijvoorbeeld bij Gall & Gall kon je een smaakprofiel invullen zodat men erachter kan komen welke van de 1600 wijnen die zij verkopen bij jou past. Hier kreeg je ook maar liefst 25% korting mee op je aankoop.

De champagnedame van Studio Foekema liep rond met onder andere heerlijke verschillende zomerse wijnen van de Gall & Gall waar men gratis van kon proeven. Daarnaast liep de Hollandse tafeldame rond om het winkelend publiek te verblijden met verse haring van De Viszaak & allerlei bijzondere kazen van Kamphuis Kaas.

Restaurant Zin had de ijscowagen van 1,2..8 promotie voor de deur staan om iedereen van een heerlijk koud verfrissend schepijsje te voorzien.

Al met al was het een zeer warme geslaagde dag. Het leek wel een minifestival. Er waren ook diverse foodtrucks te vinden waar o.a. kinderen hun creativiteit kwijt konden met eten en er waren diverse bandjes om deze editie van de smaakboulevard tot een swingende zomerse dag te brengen.

         BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN? NEEM NU CONTACT OP!