Studio Foekema

Creatief promotiebureau met oog voor detail

Welkom in de studio!

Hier worden met veel zorg en aandacht unieke acts ontwikkelt in alle denkbare thema’s. Het doel is creëren om te trakteren. Alle acts worden dan ook handgemaakt en zijn geschikt om in te zetten voor promotionele doeleinden. U heeft iets uit te delen en wilt dat dit op een leuke manier gebeurt? Zoek niet verder, dat is precies wat wij doen.

Van creatie
Potloodschetsen op de tekentafel, afgeknipte stukken stof, een ratelende naaimachine, verf en kwasten. In het atelier worden constant acts aangepast en nieuwe acts ontwikkelt. Het begint altijd met een schets, thema, of een vraag van een opdrachtgever. Het leukste werk vinden wij maatwerk, we denken dan ook graag mee om al uw ideeën tot uitvoer te brengen. Dit begint met een vrijblijvend gesprek waarin we de wensen duidelijk maken, vervolgens doen we een voorstel en gaan we aan de slag. U kunt er op vertrouwen dat wij er iets moois van maken, dat is ons vak en onze passie.

Tot traktatie
Wanneer de act af is komen onze dames en heren van het promotieteam in actie. Wij werken uitsluitend met professionals die veel ervaring in de branche hebben. Gastvrijheid en enthousiasme staan hoog in het vaandel. Zij zijn gewend werk uit handen te nemen en zullen er alles aan doen om uw boodschap op de juiste manier over te brengen.

Studio Foekema entertainment          

Laatste berichten
BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN? NEEM NU CONTACT OP!